De tomatensoep van Opa Pietje wordt bereid met verse pomodori tomaten in een krachtige rundvleesbouillon van schenkelvlees. Voor de finishing touch spekjes, knapperige lenteui en crispy croutons van ons Turpbrood.
7.50
De tomatensoep van Opa Pietje wordt bereid met verse pomodori tomaten in een krachtige rundvleesbouillon van schenkelvlees. Voor de finishing touch spekjes, knapperige lenteui en crispy croutons van ons Turpbrood.
7.50
De mosterdsoep van Opa Pietje is inmiddels een klassieker op de menukaart. De grove mosterd-zaadjes geven de soep een extra bite samen met de spek, julliene gesneden prei en crispy croutons van ons Turpbrood.
6.00
Ons knapperig donker meergranen gemodelleerd bolletje is een traktatie voor de mond. Smeer het in met onze eigen olijfolie, knoflookboter en aioli.
12.00 - 50 gram | 23.00 - 100 gram
Deze Spaanse rauwe ham is een prachtig rijke en krachtige smaaksensatie. De verfijnde lekkernij komt nog meer tot zijn recht als hij flinterdun vers voor je gesneden wordt.
9.50 - 50 gram | 18.00 - 100 gram
Een van de beste Italiaanse ham van topkwaliteit. De verfijnde delicate smaak is het perfecte begin van de avond.
14.50
Maar liefst 100 gram dun gesneden, top kwaliteit ossenhaas. Onze klassieker kenmerkt zich met onze truffelmayonaise, krullen Drielse Ouwe kaas, versgebakken spekjes en olijfjes.
7.50
American pancakes | stroop | slagroom | poedersuiker
7.50
Frietjes | mini frikandel | bitterbal | appelmoes | kleurplaat | speelgoed
4.80
Ham | kaas
3.50
Brabants worstenbrood
14.50
Maar liefst 100 gram dun gesneden, top kwaliteit ossenhaas. Onze klassieker kenmerkt zich met onze truffelmayonaise, krullen Drielse Ouwe kaas, versgebakken spekjes en olijfjes.
16.50
Onze sneden Turpbrood smeren we eerst in met truffelmayonaise om vervolgens te vullen met reepjes gebakken biefstuk, Irish cheddar kaas, gekarameliseerde ui en bacon. Wij toppen het gehele broodje af met parmezaanse kaas.
15.50
Zachte mesclun sla met flinterdun gesneden, topkwaliteit ossenhaas. Onze klassieker kenmerkt zich met onze truffelmayonaise, krullen Drielse Ouwe kaas, versgebakken spekjes en olijfjes.
16
Gebakken kippenhaasjes met tomaatjes, komkommer, parmezaanse kaas, ei, Pietjes rauwkost en turpbrood croutons.
16.50
Onze vissalade is rijkelijk gevuld met tonijnsalade, gerookte zalm en torpedo garnalen. In de salade doen we naast tomaatjes en komkommer ook wakame, furikake en een heerlijk honing mosterdsausje.
11.00
Het lekkerste gebakken eitje van de regio van verse uitloopeieren uit de Bommelerwaard. Drie eieren lekker zuutjes gebakken in de koekenpan.
12
Het lekkerste gebakken eitje van de regio van verse uitloopeieren uit de Bommelerwaard. Drie eieren lekker zuutjes gebakken in de koekenpan met de kaas en ham los of meegebakken.
14.50
Het lekkerste gebakken eitje van de regio van verse uitloopeieren uit de Bommelerwaard. Drie eieren lekker zuutjes gebakken in de koekenpan met ham, kaas, gebakken ui, champignons en spek.
11.50
Twee Bourgondiër rundvlees kroketten van de allerbeste kwaliteit. Samen met een bakje grove mosterd en mayonaise.
13.50
De garnalenkroketten zijn een lust voor de liefhebber. Maak ze een beetje spicy met onze chilimayonaise
12.00
De vegetarische liefhebber loopt weg met onze heerlijke oesterzwam kroketten met truffelmayonaise.
13.90
Een opgerolde dürüm tortilla wrap gevuld met krokante kippenhaasjes, zoetzure groenten, mesclun sla, sojasaus, sesamzaadjes, chilimayonaise en gebakken uitjes.
14.50
We zouden niet kunnen tellen hoeveel van deze broodjes er al gemaakt zijn inmiddels. Kenmerkend aan ons broodje carpaccio is de combinatie van het brood met de verse krullen Drielse Ouwe kaas, bacon, olijf en truffelmayonaise.
12.50
Het witte goud uit de regio op een verrukkelijke wijze gepresenteerd als lunch gerecht. Kastanje en witte champignons, oesterzwammen, spek en verse knoflook op hoog vuur gebakken in de pan en daarna op Turpbrood met kruidenboter.
13.50
Malse stukjes kipfilet bakken we mooi bruin in de pan om er vervolgens paprika, champignons en rode ui aan toe te voegen. Ons overheerlijke sausje gaat erbij en dan even sudderen in de pan. Gebakken uitjes eroverheen en niks meer aan doen.
11.50
Wie zegt dat een broodje brie saai is heeft het mis want dit gerechtje uit de oven is verrukkelijk. Als hij warm eruit komt maken we hem af met appel/rozijnen chutney, walnootjes en frisse rucola.
14.50
De mediterraanse variant van onze klassieker kenmerkt zich met full loaded Parmezaanse kaas, olijfjes en onze huisgemaakte groene pesto.
17.90
Wil je echt optimaal genieten van een lunch bij Opa Pietje bestel dan onze befaamde broodplanken. De vlees variant bevat 3 sneden Turpbrood met Carpaccio met truffelmayonaise, prosciutto di parma met aïoli en een Bourgondiër kroket.
17.90
Wil je echt optimaal genieten van een lunch bij Opa Pietje bestel dan onze befaamde broodplanken. De vis variant bevat 3 sneden Turpbrood met gerookte Noorse zalm met wakame en roomkaas, onze eigen tonijnsalade en een garnalenkroket.
Ei
Gluten
Lupine
Melk
Mosterd
Noten
Schaaldieren
Selderij
Sesam
Soja
Vis
Weekdieren
Sulfiet
Maandag gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag
Geopend vanaf 10:00
Zaterdag en Zondag
Geopend vanaf 11:00
I.v.m. onze gezelligheidsgarantie hanteren wij flexibele sluitingstijden.
Copyright © Opa Pietje 2024 - Met passie gerealiseerd door Wijsneus Media