Over ons

Kom thuis op het Mgr.Zwijsenplein!

Wie is Opa Pietje ?

Op 29 mei 2015 startte Jeroen en Britt van Liempt - van den Oever hun horeca droom: Opa Pietje dat vernoemd is naar de vader van de eigenaresse. Pietje van den Oever zou ontzettend trots zijn wat we inmiddels hebben neergezet.

Piet was zelf een hardwerkende ondernemer met een eigen betonboorbedrijf, hielt van lekker eten en een gezellig feestje op z’n tijd. Altijd vrolijk en zag er altijd schôn uit.

Hij zorgde voor gezelligheid bij zijn aanwezigheid en je kon met hem alle kanten op. 

Die eigenschappen zetten we dagelijks voort in onze zaak.

Opa Pietje is voor iedereen toegankelijk en helemaal van deze tijd. Alles wordt met de hoogste kwaliteit bereid en gepresenteerd. Dat allemaal gecombineerd met onze Drielse gezelligheid en gastvrijheid zorgt voor deze formule.

Van Jan met de pet tot aan de Minister-president, iedereen is bij ons welkom.
Wij maken geen onderscheid in onze gasten want we zijn al hartstikke blij dat je bij ons komt eten en drinken. Daarbij zetten we zelf ook onze zaak niet specifiek in een bepaald hokje. Je mag zelf invullen hoe je ons ziet en waar je je eigen fijn bij voelt.
Wij willen dat alles met elkaar in een ruimte gaat en dat lukt ons al jaar en dag hartstikke goed. Of je nu gezellig komt borrelen met vrienden of uitgebreid komt eten.

Opa Pietje - Est. 2015

Jeroen en Britt van Liempt zijn de oprichters van Opa Pietje. Met ieders ruim 15 jaar ervaring in de horeca vullen ze elkaar perfect aan in het ondernemerschap.
Vader en moeder van Driek en al jaren ook gelukkig getrouwd met elkaar.
 Daar waar Jeroen tijdens zijn ICT-studie voor zichzelf begon met zijn entertainment en cateringbedrijf is Britt van origine kapster en runde ze jarenlang haar eerste eigen feestcafé in het dorp. Stiekem kon Britt ook wel heel lekker koken en die vaardigheid heeft ze toegepast in haar onderneming. Ze is de Chef-kok vanaf de eerste dag en samen met Jeroen zijn ze al op vele plekken in de wereld geweest om inspiratie op te doen voor hun eigen keuken. Daar waar ze 8 jaar geleden begonnen met een kleine lunch kaart in een thuis keukentje is uitgegroeid tot een volwaardige lunch en diner kaart die bereid wordt in een professionele horeca keuken.

De ervaring van Jeroen ligt toch in de organisatie, marketing en het bargedeelte. En stiekem draait hij ook nog wel een plaatjes, want het disc-jockey vak zal altijd blijven kriebelen.
Maar met zijn liefde voor eten en drinken maakt hij samen met zijn vrouw nog steeds onze menukaarten. Al met al een combinatie die met het jaar sterker wordt en blijft doorgroeien. De visie is nog steeds om telkens een stapje verder te zetten en niet stil te blijven zitten. De gasten moeten we blijven verrassen met onze passie voor het horeca vak. Daarbij hebben we een topteam aan vaste medewerkers die hier vanaf de eerste dag al een gezicht zijn van de zaak. Of ze nu vast in dienst zijn of op flexibele basis bij ons werken, ze hebben allemaal een hart voor de zaak en dragen dat volledig uit.

We zien jullie graag verschijnen op het Mgr. Zwijsenplein in Kerkdriel.
Wij gaan ervoor zorgen dat je zeker te weten nog een keer terug gaat komen.

Tot gauw in Turp!
Jeroen & Britt van Liempt- van den Oever
Team Opa Pietje
Plan je bezoek

Kom gezellig naar Opa Pietje

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag
Geopend vanaf 10:00

Zaterdag en Zondag
Geopend vanaf 11:00

I.v.m. onze gezelligheidsgarantie hanteren wij flexibele sluitingstijden.

Adres

Copyright © Opa Pietje 2024 - Met passie gerealiseerd door Wijsneus Media

WIE IS OPA PIETJE

Op 29 mei 2015 startte Jeroen en Britt van Liempt-van den Oever hun horeca droom: Grand Café “Opa Pietje” dat vernoemd is naar de vader van de eigenaresse. Pietje van den Oever zou blij zijn van wat we er inmiddels van gemaakt hebben. Hij hangt tenslotte ook groots in de zaak op een foto.
Piet was vrolijk, had met niemand ruzie en zag er altijd schôn uit. 
Hij was altijd behulpzaam en iedereen was welkom bij hem. 
Die eigenschappen hebben we doorgetrokken in ons Grand Café.
In 5 jaar tijd hebben we een stabiele gezonde horecaformule neergezet waarbij mensen van overal vandaan dagelijks bij ons komen eten en drinken.
Ook voor de vele speciaalbieren en gezellige avondborrel ben je bij ons op het juiste adres. Voor iedereen toegankelijk, laagdrempelig en helemaal van deze tijd.
Alles wordt met de hoogste kwaliteit bereid en gepresenteerd, maar wel met de typische Opa Pietje gastvrijheid, en niet te vergeten ons Drielse karakter.

Komde gauw unne keer langs in Turp?
Proost
Jeroen & Britt