In overleg

Stage lopen bij Opa Pietje Kerkdriel?

In overleg
Wil jij jouw passie voor horeca omzetten in een sprankelende stage-ervaring bij Opa Pietje in Kerkdriel? Dan is dit jouw kans om te schitteren en waardevolle ervaring op te doen in een dynamische omgeving! Bij Opa Pietje geloven we in de kracht van talentontwikkeling en bieden we jou de unieke kans om te groeien in de wereld van gastvrijheid en culinaire creativiteit. Als stagiair bij Opa Pietje in Kerkdriel maak je deel uit van een gepassioneerd team dat bruist van energie en creativiteit. Of je nu wilt proeven van het vak als gastheer of gastvrouw, de kunst van het werken achter de bar wilt leren, jezelf wilt ontwikkelen in de keuken of juist wilt schitteren in de bediening; bij ons krijg je de ruimte om te ontdekken waar jouw talenten liggen en deze verder te ontwikkelen. Met drie leermeesters binnen ons bedrijf, een erkend leerbedrijf erkenning voor vele functies kunnen wij optimaal aanbod bieden voor opleiding op alle plaatsen. Tijdens jouw stageperiode bij Opa Pietje krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen, te leren van ervaren professionals en jezelf te ontplooien tot een echte horecatopper. Bovendien bieden we een inspirerende leeromgeving, waarin jouw ideeën en inbreng worden gewaardeerd en waar je de ruimte krijgt om te groeien, zowel persoonlijk als professioneel. Daarnaast verdien je ook nog een lekker centje bij. Niemand werkt bij ons voor niks, goede inzet en wilskracht wordt bij ons beloond! Ben jij klaar om jouw passie voor horeca tot leven te brengen en een onvergetelijke stage-ervaring te beleven bij Opa Pietje in Kerkdriel? Solliciteer vandaag nog en ontdek waarom een stage bij ons meer is dan alleen werkervaring – het is de start van een glansrijke carrière in de horeca! Word onderdeel van ons team en laat samen met ons de horeca stralen als nooit tevoren. Opa Pietje in Kerkdriel staat te popelen om jouw talent te verwelkomen! En wie weet heb je na je stageperiode een vaste baan met contract in the pocket. ACTUELE VACATURES CHECK: www.stagemarkt.nl
In overleg

Open sollicitatie bij Opa Pietje!

0 tot 38 uren
Wil jij deel uitmaken van een supergezellig team en jouw passie voor gastvrijheid laten stralen bij Opa Pietje in Kerkdriel? Dan is dit jouw moment om te schitteren en een glansrijke carrière te starten in de horeca! Bij Opa Pietje geloven we in talent en enthousiasme. Daarom staan wij altijd open voor gedreven individuen die klaar zijn om hun passie voor gastvrijheid, culinaire creativiteit en teamwork naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een doorgewinterde professional bent of juist aan het begin staat van jouw horeca-avontuur, bij ons krijg je de kans om te groeien in een dynamische omgeving. Waarom kiezen voor een open sollicitatie bij Opa Pietje? Omdat wij geloven in jouw unieke talenten en jou de ruimte willen geven om deze te laten schitteren. Of je nu droomt van een rol in de bediening, de keuken achter het fornuis, achter de bar of misschien zelfs in een leidinggevende functie; bij Opa Pietje zijn de mogelijkheden eindeloos. Na bijna 10 jaar blijven we nog steeds dagelijks groeien en liggen er genoeg kansen voor iedereen die vooruit wilt. Als onderdeel van ons team krijg je de kans om te leren van ervaren professionals, inspirerende trainingen te volgen en jouw passie voor horeca om te zetten in een glansrijke carrière. Bovendien bieden we een gezellige werkomgeving waarin teamwork, creativiteit en plezier centraal staan. Dus waar wacht je nog op? Grijp deze kans en laat zien waarom jij de perfecte aanvulling bent op ons team bij Opa Pietje in Kerkdriel! Solliciteer vandaag nog en ontdek waarom werken bij ons meer is dan alleen een baan – het is een horeca avontuur vol mogelijkheden! Door gewoon vrijblijvend een bakje koffie met elkaar te drinken kunnen we kijken waar vanuit beide kanten mogelijkheden liggen. We zien je open sollicitatie graag tegemoet.
Parttime of Fulltime

Allround Horeca Medewerker m/v

32 of 38 uur
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, energieke en veelzijdige allround horecamedewerker m/v die graag de handen uit de mouwen steekt en de sfeer naar een hoger niveau tilt! Bij Opa Pietje draait het niet alleen om heerlijk eten en drinken, maar ook om het creëren van onvergetelijke ervaringen voor onze gasten. Of je nu achter de bar staat en de perfecte espresso maakt, glazen laat fonkelen, of met een brede glimlach de bestellingen opneemt en uitserveert; bij ons ben je dé ster van het feest! Flexibiliteit, teamwork en een passie voor gastvrijheid zijn slechts enkele van de eigenschappen die we zoeken. Bij Opa Pietje krijg je de kans om te groeien in een dynamische omgeving, waar we geloven in jouw potentieel en jouw unieke talenten. Bovendien bieden we een inspirerende werkomgeving, trainingen, doorgroeimogelijkheden én natuurlijk een Er zijn bij ons tal van mogelijkheden om jouw ideale werkplek samen te creëren. Door gewoon vrijblijvend een bakje koffie met elkaar te drinken kunnen we kijken waar vanuit beide kanten mogelijkheden liggen. In de huidige periode is er veel keuze op het gebied van werkgelegenheid in de horeca. Waarom kies je dan juist ervoor om bij Opa Pietje te komen werken? Doordat we met een vast en betrouwbaar team al jaar en dag werken kunnen we veel voor elkaar betekenen. Denk hierbij aan extra vrije dagen, een flexibel rooster of een vaste dagen schema. En je hebt altijd standaard een weekenddag vrij. Daarbij wordt het bij Opa nooit hartje nacht, je bent altijd op tijd klaar na het diner. Ook de werkgevers werken volop mee in het bedrijf wat zorgt voor stabiliteit. We willen vanaf de eerste dag een werkcultuur creëren dat we alles voor elkaar over hebben. Iedereen is bij ons gelijk en er heerst geen onderscheid op de werkvloer. Dat zorgt ervoor dat we ook naast het werk veel schik maken met elkaar. Want plezier in je werk hebben is bij Opa Pietje van essentieel belang.
Fulltime

Zelfstandig werkend kok (m/v)

38 tot 40 uur
Kook jij de sterren van de Drielse hemel? Wij zoeken per direct bij Opa Pietje op zoek naar een zelfstandig werkend kok, die een passie heeft voor het vak. Van Dinsdag t/m Zondag serveren we topkwaliteit lunch en diner gerechten, een eigentijdse borrelkaart en diverse arrangementen en proeverijen. Benieuwd naar wat we zoal bereiden? Check onze volledige menukaarten op de website. In de functie van Zelfstandig Werkend Kok ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse bereiding van onze gerechten. Jij zorgt mede dat onze menu’s van topkwaliteit zijn en consistent worden uitgevoerd. Je hebt oog voor detail en hygiëne, werkt efficiënt en houdt je hoofd koel, zelfs tijdens de drukste momenten. Er zijn bij ons tal van mogelijkheden om jouw ideale werkplek samen te creëren. Door gewoon vrijblijvend een bakje koffie met elkaar te drinken kunnen we kijken waar vanuit beide kanten mogelijkheden liggen. In de huidige periode is er veel keuze op het gebied van werkgelegenheid in de horeca. Waarom kies je dan juist ervoor om bij Opa Pietje te komen werken? Doordat we met een vast en betrouwbaar team al jaar en dag werken kunnen we veel voor elkaar betekenen. Denk hierbij aan extra vrije dagen, een flexibel rooster of een vaste dagen schema. En je hebt altijd standaard een weekenddag vrij. Daarbij wordt het bij Opa nooit hartje nacht, je bent altijd op tijd klaar na het diner. Ook de werkgevers werken volop mee in het bedrijf wat zorgt voor stabiliteit. We willen vanaf de eerste dag een werkcultuur creëren dat we alles voor elkaar over hebben. Iedereen is bij ons gelijk en er heerst geen onderscheid op de werkvloer. Dat zorgt ervoor dat we ook naast het werk veel schik maken met elkaar. Want plezier in je werk hebben is bij Opa Pietje van essentieel belang. Wij investeren ook in onze medewerkers met de leukste trainingen en cursussen die we gratis aanbieden. Ons bedrijf wordt er beter van, en ook jouw verdere ontwikkeling. Kom je werken bij Pietje? Dan zorgen wij voor het plezier, een keigezellig team van collega’s en een juiste privé werkbalans.
Plan je bezoek

Kom gezellig naar Opa Pietje

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag
Geopend vanaf 10:00

Zaterdag en Zondag
Geopend vanaf 11:00

I.v.m. onze gezelligheidsgarantie hanteren wij flexibele sluitingstijden.

Adres

Copyright © Opa Pietje 2024 - Met passie gerealiseerd door Wijsneus Media

WIE IS OPA PIETJE

Op 29 mei 2015 startte Jeroen en Britt van Liempt-van den Oever hun horeca droom: Grand Café “Opa Pietje” dat vernoemd is naar de vader van de eigenaresse. Pietje van den Oever zou blij zijn van wat we er inmiddels van gemaakt hebben. Hij hangt tenslotte ook groots in de zaak op een foto.
Piet was vrolijk, had met niemand ruzie en zag er altijd schôn uit. 
Hij was altijd behulpzaam en iedereen was welkom bij hem. 
Die eigenschappen hebben we doorgetrokken in ons Grand Café.
In 5 jaar tijd hebben we een stabiele gezonde horecaformule neergezet waarbij mensen van overal vandaan dagelijks bij ons komen eten en drinken.
Ook voor de vele speciaalbieren en gezellige avondborrel ben je bij ons op het juiste adres. Voor iedereen toegankelijk, laagdrempelig en helemaal van deze tijd.
Alles wordt met de hoogste kwaliteit bereid en gepresenteerd, maar wel met de typische Opa Pietje gastvrijheid, en niet te vergeten ons Drielse karakter.

Komde gauw unne keer langs in Turp?
Proost
Jeroen & Britt

Wat verwachten wij van jou

Binnen Opa Pietje werken we al jaar en dag met ons eigen DNA-profiel.
Wij als organisatie weten waar we naartoe willen en hoe we dat willen bereiken met ons team van medewerkers. In 11 punten hebben we dit duidelijk en kort omschreven:

– Met je pro actieve houding maak jij het onze gasten optimaal naar hun zin
– Je bent een teamplayer binnen ons gezellige team
– Er is bij jou geen onderscheid in collega’s en gasten. Iedereen is bij jou gelijk
– Je bent trots om een gezicht van Opa Pietje te zijn.
– Je hebt een resultaatgerichte instelling en steekt je handen uit de mouwen
– Je bent betrouwbaar en komt je afspraken na
– Je bent sociaal en verplaatst jezelf in onze gasten en je collega’s
– Je hebt een flexibele instelling tijdens je werkzaamheden
– Je hebt elke dag een date met Opa Pietje, oftewel je bent verzorgd en representatief
– Hygiëne is bij jou zeer belangrijk, dat zien we terug in jouw werkomgeving
– Je bent bereid om te leren en investeren in jezelf en de toekomst

Gastvrijheid betekent voor jou nét dat stapje extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten Opa Pietje verlaten met een glimlach. Bij Opa Pietje in het team is iedereen gelijk en is er totaal geen onderscheid. Van afwashulp tot aan leidinggevend, iedereen helpt elkaar en zorgt ervoor dat de gasten het naar hun zin hebben. Ook de werkgevers werken volop mee en staan altijd klaar voor hun medewerkers. Samen zijn wij één Opa Pietje team.
Dat merkt uiteindelijk ook de gast die bij ons komt, en die betaald tenslotte ons salaris.

Werken in de horeca van Kerkdriel is gewoon keigaaf!
Opa Pietje is een hele fijne werkgever waarbij je naast de leuke verdiensten ook echt wat leert. Wij zijn zeer flexibel in vrije dagen en bij ons kan heel veel. Mensen die goed zijn voor de zaak daar zijn wij ook goed voor. Samen zorg je voor die prettige samenwerking en maken we met elkaar geen onderscheid. Met elkaar en voor elkaar!

Wat bieden wij jou?

Een goed salaris
Vakkrachten belonen we zeker naar hen kunnen. Je hoeft niet per se een vakkracht te zijn om goed je werk uit te voeren en ook nog een leuk salaris te hebben. Met een flinke dosis wilskracht, doorzettingsvermogen en mentaliteit kom je in ons mooie vak al heel ver. Wij zijn bereid om in jou te investeren en je een mooie toekomst aan te bieden in ons prachtige horeca vak. Wij benutten de talenten van onze medewerkers en bieden genoeg mogelijkheden om door te groeien binnen ons team.

Leuke extra’s
– Maandelijks een royaal fooi bedrag boven op je goede salaris
– Overuren uitbetaald ;-) geen tijd voor tijd gekkigheid (vaste medewerkers)
– Gratis maaltijd tijdens het werk, zowel lunch als diner
– Personeelskorting voor jezelf als je bij ons komt eten (alle medewerkers)
– Personeelskorting voor jezelf bij de take away service (alle medewerkers)
– Korting op je zorgverzekering (vaste medewerkers)
– Een goed pensioenplan en vakantiedagen

Flexibel rooster
– Vaste dagen en uren
– Duidelijke afspraak en flexibiliteit over weekend/ avond diensten
– Vrij vragen? Geen probleem, dat lossen we met elkaar op

Opleiding
Binnen Opa Pietje trainen we onze medewerkers op het gebied van: Bier en wijn advies, gastvrijheid training, cocktail en barista training, en keukentechnieken.
Medewerkers die voor de lange termijn als vakkracht ons team willen versterken bieden we mogelijkheid voor onderstaande opleidingen.

Ben je vast bij ons in dienst kun je je eigen inschrijven voor:
– Keuken workshops en innovatie trainingen
– SVH Sociaal Hygiëne Diploma
– Actief ondernemerschap voor leidinggevenden

Wij willen investeren in de juiste mensen die ons bedrijf kwalitatief nog beter maken. Of je nu flexibel bij ons werkt of een vaste kracht bent binnen onze organisatie.

Werken in de gezelligste sector van Nederland
– Je werkt altijd tussen mensen met goede zin
– Je krijgt een nieuwe groep vrienden van keigezellige collega’s
– Ieder jaar een paar ontzettend gezellig team uitjes
– Gezellige borrels na het werk
– En nee bij Opa Pietje is het niet altijd werken tot s ’avonds laat en altijd in de weekenden