In overleg

Open sollicitatie: Wij gaan graag in gesprek met jou!

0 tot 38 uren
Op 29 mei 2015 begon Opa Pietje op het Mgr. Zwijsenplein in Kerkdriel. Dat wat begon met een kleine lunchkaart en een avondborrel met feestjes en partijen is uitgegroeid tot een horeca bedrijf met ruim 20 medewerkers. Dagelijks serveren wij een top kwaliteit lunch en diner en komen gasten van overal vandaan naar onze zaak. Ook voor een gezellige avondborrel of een van onze events en activiteiten zijn we wekelijks volop actief. Een kern gezond horecabedrijf die niet stil zit en continu wilt blijven groeien en verbeteren. Dit kunnen we alleen met gemotiveerde medewerkers die het beste uit zichzelf willen halen en medeverantwoordelijk zijn voor de dagelijkse werkzaamheden bij Opa Pietje. Vind je het interessant om een langs te komen en te kijken wat we eventueel voor elkaar kunnen betekenen? Dan willen we graag met jou om de tafel! Stuur even een mailtje naar: personeel@opapietje.nl of reageer direct via het solliciatieformulier.
Parttime of Fulltime

Allround medewerk(st)er horeca, een vast gezicht van Opa Pietje

32 tot 38 uur
Jij bent onze Eerste medewerker bediening(m/v) en bent mede het gezicht van het vernieuwde Opa Pietje. Als eerste medewerker geef jij het goede voorbeeld en ben je medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen bij Opa Pietje. Jij weet je collega's te motiveren als ze met jou werken, jij zorgt ervoor dat op elk moment van de dag alles pico bello in orde is. Jij werkt mee met het team en verwelkomt onze gasten. Je neemt de bestellingen op en adviseert onze gasten de lekkerste gerechten en drankjes. Wat vragen wij van jou! Goede zin, verantwoordelijkheid, een glimlach, en je bent bereid om een stapje extra te zetten. Jij zorgt ervoor dat een bezoek aan Opa Pietje altijd een feestje is met jouw aanwezigheid. Jij bent die onmisbare schakel tussen de keuken en de bar, en een direct aanspreekpunt voor de gasten en je collega's. Je kunt commercieel denken en wilt de gasten van Opa Pietje net dat extraatje geven. Daarnaast ben je zelfstandig, leergierig en betrouwbaar. Kijk ook zeker even bij het kopje wat wij jou kunnen aanbieden, want wij gaan voor een toekomst waarbij naast goede arbeidsvoorwaarden ook ontwikkeling en doorgroeien iets is waar we graag de mogelijkheid voor aanbieden. Wil jij deze baan? Vul dan vandaag nog ons sollicitatieformulier in. Wij nemen dan snel contact met je op. Niet twijfelen, druk op de button en kom gezellig een bak koffie met ons drinken. P.s. Wat wij aanbieden en wat we van onze medewerkers verwachten lees je door bovenaan de pagina op een van de buttons te klikken.
Flexibel

Een heel gaaf bijbaantje: Sopkok, dessertkoning(in) en runner

0-uren
Bij Opa Pietje benutten we volledig de talenten van onze medewerkers. Iedereen kan van alles leren, en daar besteden we ook veel aandacht aan. Dat brengt uitdaging met zich mee en zorgt er ook voor dat je stap voor stap kunt groeien binnen ons bedrijf. We hebben medewerkers die 8 jaar geleden begonnen in de afwas en doorgegroeid zijn tot verantwoordelijke binnen ons team. Je begint bij ons in de afwas, ondersteund de keukenbrigade met diverse werkzaamheden en helpt mee met de koude keuken en de desserts. Ook mag je onze gerechten mee uitlopen aan tafel om je ook de andere kant van ons mooie bedrijf te laten zien. Vind je werken in de keuken het allerleukst of liggen de ambities toch meer bij de bar en bediening, dan pakken wij dit met beide handen samen met jou aan. Wij kunnen alle kanten op en vinden het allerbelangrijkst dat jij plezier hebt in jouw werk, en dat er voldoende uitdaging ligt voor de toekomst. Lijkt dit je iets? Reageer dan via onderstaand sollicitatieformulier en kom gezellig een keer een drankje doen.
Parttime

Kom jij parttime overdag werken bij Opa Pietje?

20-25 uur
Jij bent onze Allround Horeca medewerker (m/v) en bent mede het gezicht van het vernieuwde Opa Pietje tijdens de drukke lunch uren. Jij maakt de mooiste koffies en zorgt dat onze lunchgerechten goed opgenomen worden en bij de gast aan tafel komen! Wat vragen wij van jou! Goede zin, verantwoording, een glimlach, en je bent bereid om een stapje extra te zetten. Jij zorgt ervoor dat een bezoek aan Opa Pietje altijd een feestje is met jouw aanwezigheid. Jij bent die onmisbare schakel overdagtussen de keuken en de bar. Vergeet niet de extra’s die je bij deze hele gezellige job erbij krijgt. Jij werkt met een vast rooster bij ons van Dinsdag tot Vrijdag van +/- 11:00 tot +/- 15:00. Daarbij zullen we om de week een zaterdag of zondag inplannen met dezelfde tijden. Laat beginnen en lekker vroeg klaar elke dag, en dan toch een mooie parttime job. Niet twijfelen, druk op de button en kom gezellig een bak koffie met ons drinken. P.s. Wat wij aanbieden en wat we van onze medewerkers verwachten lees je door bovenaan de pagina op een van de buttons te klikken.
Flexibel

Het gezelligste bijbaantje in de horeca (m/v)

0-uren contract
Een mooi centje bijverdienen naast je studie of ander werk? Of gewoon een vakantiebaantje in onze vernieuwde horeca zaak? Bij Opa Pietje kunnen we altijd extra handjes gebruiken in de bediening. Werktijden overdag zijn voornamelijk tussen +/- 12:00 en 17:00 en voor de avonden tussen +/- 17:00 en +/- 21:00. In samenspraak maken we het rooster en kijken we naar jouw beschikbaarheid. Wij verplichten niks, wij kijken samen naar de mogelijkheden. Heb je wel of geen ervaring in de horeca en lijkt het je leuk om een bijbaantje te hebben? Solliciteer dan snel op deze mooie functie. P.s. Wat wij aanbieden en wat we van onze medewerkers verwachten lees je door bovenaan de pagina op een van de buttons te klikken
Plan je bezoek

Kom gezellig naar Opa Pietje

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag
Geopend vanaf 10:00

Zaterdag en Zondag
Geopend vanaf 11:00

I.v.m. onze gezelligheidsgarantie hanteren wij flexibele sluitingstijden.

Adres

Copyright © Opa Pietje 2024 - Met passie gerealiseerd door Wijsneus Media

WIE IS OPA PIETJE

Op 29 mei 2015 startte Jeroen en Britt van Liempt-van den Oever hun horeca droom: Grand Café “Opa Pietje” dat vernoemd is naar de vader van de eigenaresse. Pietje van den Oever zou blij zijn van wat we er inmiddels van gemaakt hebben. Hij hangt tenslotte ook groots in de zaak op een foto.
Piet was vrolijk, had met niemand ruzie en zag er altijd schôn uit. 
Hij was altijd behulpzaam en iedereen was welkom bij hem. 
Die eigenschappen hebben we doorgetrokken in ons Grand Café.
In 5 jaar tijd hebben we een stabiele gezonde horecaformule neergezet waarbij mensen van overal vandaan dagelijks bij ons komen eten en drinken.
Ook voor de vele speciaalbieren en gezellige avondborrel ben je bij ons op het juiste adres. Voor iedereen toegankelijk, laagdrempelig en helemaal van deze tijd.
Alles wordt met de hoogste kwaliteit bereid en gepresenteerd, maar wel met de typische Opa Pietje gastvrijheid, en niet te vergeten ons Drielse karakter.

Komde gauw unne keer langs in Turp?
Proost
Jeroen & Britt

Wat verwachten wij van jou

Binnen Opa Pietje werken we al jaar en dag met ons eigen DNA-profiel.
Wij als organisatie weten waar we naartoe willen en hoe we dat willen bereiken met ons team van medewerkers. In 11 punten hebben we dit duidelijk en kort omschreven:

– Met je pro actieve houding maak jij het onze gasten optimaal naar hun zin
– Je bent een teamplayer binnen ons gezellige team
– Er is bij jou geen onderscheid in collega’s en gasten. Iedereen is bij jou gelijk
– Je bent trots om een gezicht van Opa Pietje te zijn.
– Je hebt een resultaatgerichte instelling en steekt je handen uit de mouwen
– Je bent betrouwbaar en komt je afspraken na
– Je bent sociaal en verplaatst jezelf in onze gasten en je collega’s
– Je hebt een flexibele instelling tijdens je werkzaamheden
– Je hebt elke dag een date met Opa Pietje, oftewel je bent verzorgd en representatief
– Hygiëne is bij jou zeer belangrijk, dat zien we terug in jouw werkomgeving
– Je bent bereid om te leren en investeren in jezelf en de toekomst

Gastvrijheid betekent voor jou nét dat stapje extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten Opa Pietje verlaten met een glimlach. Bij Opa Pietje in het team is iedereen gelijk en is er totaal geen onderscheid. Van afwashulp tot aan leidinggevend, iedereen helpt elkaar en zorgt ervoor dat de gasten het naar hun zin hebben. Ook de werkgevers werken volop mee en staan altijd klaar voor hun medewerkers. Samen zijn wij één Opa Pietje team.
Dat merkt uiteindelijk ook de gast die bij ons komt, en die betaald tenslotte ons salaris.

Werken in de horeca van Kerkdriel is gewoon keigaaf!
Opa Pietje is een hele fijne werkgever waarbij je naast de leuke verdiensten ook echt wat leert. Wij zijn zeer flexibel in vrije dagen en bij ons kan heel veel. Mensen die goed zijn voor de zaak daar zijn wij ook goed voor. Samen zorg je voor die prettige samenwerking en maken we met elkaar geen onderscheid. Met elkaar en voor elkaar!

Wat bieden wij jou?

Een goed salaris
Vakkrachten belonen we zeker naar hen kunnen. Je hoeft niet per se een vakkracht te zijn om goed je werk uit te voeren en ook nog een leuk salaris te hebben. Met een flinke dosis wilskracht, doorzettingsvermogen en mentaliteit kom je in ons mooie vak al heel ver. Wij zijn bereid om in jou te investeren en je een mooie toekomst aan te bieden in ons prachtige horeca vak. Wij benutten de talenten van onze medewerkers en bieden genoeg mogelijkheden om door te groeien binnen ons team.

Leuke extra’s
– Maandelijks een royaal fooi bedrag boven op je goede salaris
– Overuren uitbetaald ;-) geen tijd voor tijd gekkigheid (vaste medewerkers)
– Gratis maaltijd tijdens het werk, zowel lunch als diner
– Personeelskorting voor jezelf als je bij ons komt eten (alle medewerkers)
– Personeelskorting voor jezelf bij de take away service (alle medewerkers)
– Korting op je zorgverzekering (vaste medewerkers)
– Een goed pensioenplan en vakantiedagen

Flexibel rooster
– Vaste dagen en uren
– Duidelijke afspraak en flexibiliteit over weekend/ avond diensten
– Vrij vragen? Geen probleem, dat lossen we met elkaar op

Opleiding
Binnen Opa Pietje trainen we onze medewerkers op het gebied van: Bier en wijn advies, gastvrijheid training, cocktail en barista training, en keukentechnieken.
Medewerkers die voor de lange termijn als vakkracht ons team willen versterken bieden we mogelijkheid voor onderstaande opleidingen.

Ben je vast bij ons in dienst kun je je eigen inschrijven voor:
– Keuken workshops en innovatie trainingen
– SVH Sociaal Hygiëne Diploma
– Actief ondernemerschap voor leidinggevenden

Wij willen investeren in de juiste mensen die ons bedrijf kwalitatief nog beter maken. Of je nu flexibel bij ons werkt of een vaste kracht bent binnen onze organisatie.

Werken in de gezelligste sector van Nederland
– Je werkt altijd tussen mensen met goede zin
– Je krijgt een nieuwe groep vrienden van keigezellige collega’s
– Ieder jaar een paar ontzettend gezellig team uitjes
– Gezellige borrels na het werk
– En nee bij Opa Pietje is het niet altijd werken tot s ’avonds laat en altijd in de weekenden