Hertog Jan Genootschap

Wij zijn trots lid van het

Hertog Jan Genootschap

Het Genootschap van Hertog Jan is een selectie van slechts 26 top horeca zaken die voldoen aan de hoogste normen en strengste eisen. Kenmerkend met het beste gastheerschap, waar met liefde en kunde wordt getapt, op de juiste temperatuur en in de juiste glazen. Opa Pietje is met trots daar één van. Daar zijn we trots op!

Wij tappen en schenken het volledige assortiment Hertog Jan-bieren en hebben een zeer uitgebreid assortiment aan speciaalbieren. Proef vooral ook eens onze exclusieve Grand Prestige Vatgerijpte edities! En als Hertog Jan een nieuw speciaalbier introduceert, zijn wij de eerste bij wie je die kunt komen proeven.

Wij hebben de mooiste bierbijbel van de wereld dus bekijk hem nu!

Altijd het perfecte biertje

Bierklimaatkast

Uniek is onze bierklimaatkast waarbij ieder speciaalbiertje wat bij ons geschonken wordt op de juiste temperatuur opgeslagen ligt. Permanent in onze zaak staat het biermeubel waarin 6 klimaatkasten verwerkt zitten. Onderin kun je exclusief je eigen Grand Prestige laten rijpen. Ben je een bierliefhebber met geduld?

Hertog Jan Grand Prestige is één van de weinige bieren die langer gerijpt kan worden. Gedurende de jaren evolueert de smaak van het bier naar een portachtige complexe smaak en geur. Wat ons betreft heeft de smaak in de fles zich na zes jaar het mooiste ontwikkeld. Bij Opa Pietje kun je maximaal 3 jaar je flesje exclusief laten bewaren. Uiteraard mag je ‘m altijd korter laten liggen en met goed gezelschap komen opdrinken.
Plan je bezoek

Kom gezellig naar Opa Pietje

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag
Geopend vanaf 10:00

Zaterdag en Zondag
Geopend vanaf 11:00

I.v.m. onze gezelligheidsgarantie hanteren wij flexibele sluitingstijden.

Adres

Copyright © Opa Pietje 2024 - Met passie gerealiseerd door Wijsneus Media

WIE IS OPA PIETJE

Op 29 mei 2015 startte Jeroen en Britt van Liempt-van den Oever hun horeca droom: Grand Café “Opa Pietje” dat vernoemd is naar de vader van de eigenaresse. Pietje van den Oever zou blij zijn van wat we er inmiddels van gemaakt hebben. Hij hangt tenslotte ook groots in de zaak op een foto.
Piet was vrolijk, had met niemand ruzie en zag er altijd schôn uit. 
Hij was altijd behulpzaam en iedereen was welkom bij hem. 
Die eigenschappen hebben we doorgetrokken in ons Grand Café.
In 5 jaar tijd hebben we een stabiele gezonde horecaformule neergezet waarbij mensen van overal vandaan dagelijks bij ons komen eten en drinken.
Ook voor de vele speciaalbieren en gezellige avondborrel ben je bij ons op het juiste adres. Voor iedereen toegankelijk, laagdrempelig en helemaal van deze tijd.
Alles wordt met de hoogste kwaliteit bereid en gepresenteerd, maar wel met de typische Opa Pietje gastvrijheid, en niet te vergeten ons Drielse karakter.

Komde gauw unne keer langs in Turp?
Proost
Jeroen & Britt