Arrangementen

Share en geniet met elkaar

Proeverijen bij Opa Pietje

Hét concept waarbij proeven en smaakbeleving centraal staan. Voor iedere aangelegenheid hebben wij een feestelijk oplossing met een culinaire twist er aan. De recensies bevestigen; sharen en genieten met elkaar is de leukste middag weg. Opa Pietje biedt diverse arrangementen aan naast de dagelijkse lunch en diner. De arrangementen kun je direct reserveren via de widget onderaan de website. Tevens is er een mogelijkheid om een van de arrangementen cadeau te geven aan iemand. Super leuk en origineel.
Een high tea met klasse

Kitchy High Tea

Vintage servies, met een variatie aan zoete- en hartige hapjes met o.a. sandwiches, pintos, mini taartjes en onbeperkt verse thee soorten.

Opa Pietje presenteert haar eigen High Tea met klasse en de bourgondische gezelligheid van het Drielse plein. Dé leukste en lekkerste High Tea van Kerkdriel.

Beschikbaar vanaf 4 personen | Tussen 14:00 en 17:00
Kosten: € 25,50 per persoon
De ultieme lunch experience in Kerkdriel

Lunchproeverij

Wil je echt een luxe lunch experience reserveer dan voor een lunchproeverij bij Opa Pietje. Een 3 laags etagere met verschillende belegde turpbroodjes, mini soepje, diverse bites en een bubbeltje. Seizoensgebonden bieden wij ons lunchproeverij aan je aan. Ieder seizoen is een culinaire verrassing.

Beschikbaar vanaf 2 personen | Tussen 12:00 en 16:00
Kosten: € 23,50 per persoon
Let's taste together

High Beer

Ben je een beginnend bierdrinker of een echte beer geek. Onze High Beer is er eentje waar je samen met goed gezelschap zeker van zult genieten. Je proeft 5 volle speciaalbiertjes op je eigen bierplankje en daarnaast hebben we 5 bijpassende gerechtjes. Een culinaire bourgondische bierproeverij waarbij bier en food pairing centraal staan. Voor dat je begint met proeven start je met een borrelplankje op tafel.
Zo maken we van de High Beer een compleet middag/avondje weg met elkaar.

Beschikbaar vanaf 2 personen | Tussen 15:00 en 22:00
Kosten: € 41,50 per persoon
Zet je zwangere vriendin in het zonnetje

Baby Shower

Een babyshower bij Opa Pietje is een culinair feestje om je zwangere vriendin in het zonnetje te zetten. Geheel in gender style kleden wij de tafel aan, je krijgt een variatie aan zoete- en hartige hapjes met o.a. sandwiches, pintos, snacks & bites en natuurlijk een borrel. En een iemand drinkt natuurlijk alcoholvrij en een aangepast plankje met lekkers wat ze allemaal mag.

Beschikbaar vanaf 6 personen | Tussen 14:00 en 17:00
Kosten: € 27,50 per persoon
Share & Taste together

High Wine

De High Wine van Opa Pietje bestaat uit 5 heerlijke wijnen en gaat gepaard met bijpassende gerechten die bereid zijn vanuit onze keuken. Een culinaire bourgondische wijnproeverij waarbij wijn en food pairing centraal staan.
Voor dat je begint met proeven start je met een borrelplankje op tafel. 
Zo maken we van de High Wine een compleet middag/avondje weg met elkaar.

Beschikbaar vanaf 2 personen | Tussen 15:00 en 22:00
It's partytime

Catering op locatie

Als het in onze agenda past maken we nog wel eens een uitzondering voor de verzorging van catering op locatie. Denk daarbij aan de lekkere fingerfood hapjes, een eigentijds warm en koud buffet of de verzorging van luxe broodjes op locatie.
Neem gewoon contact met ons op en wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Plan je bezoek

Kom gezellig naar Opa Pietje

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag
Geopend vanaf 10:00

Zaterdag en Zondag
Geopend vanaf 11:00

I.v.m. onze gezelligheidsgarantie hanteren wij flexibele sluitingstijden.

Adres

Copyright © Opa Pietje 2024 - Met passie gerealiseerd door Wijsneus Media

WIE IS OPA PIETJE

Op 29 mei 2015 startte Jeroen en Britt van Liempt-van den Oever hun horeca droom: Grand Café “Opa Pietje” dat vernoemd is naar de vader van de eigenaresse. Pietje van den Oever zou blij zijn van wat we er inmiddels van gemaakt hebben. Hij hangt tenslotte ook groots in de zaak op een foto.
Piet was vrolijk, had met niemand ruzie en zag er altijd schôn uit. 
Hij was altijd behulpzaam en iedereen was welkom bij hem. 
Die eigenschappen hebben we doorgetrokken in ons Grand Café.
In 5 jaar tijd hebben we een stabiele gezonde horecaformule neergezet waarbij mensen van overal vandaan dagelijks bij ons komen eten en drinken.
Ook voor de vele speciaalbieren en gezellige avondborrel ben je bij ons op het juiste adres. Voor iedereen toegankelijk, laagdrempelig en helemaal van deze tijd.
Alles wordt met de hoogste kwaliteit bereid en gepresenteerd, maar wel met de typische Opa Pietje gastvrijheid, en niet te vergeten ons Drielse karakter.

Komde gauw unne keer langs in Turp?
Proost
Jeroen & Britt