Ons knapperig donker meergranen bolletje is een traktatie voor de mond. Smeer het in met onze eigen olijfolie, salt flakes, roomboter en aïoli.
6.00
Ons knapperig donker meergranen bolletje is een traktatie voor de mond. Smeer het in met onze eigen olijfolie, salt flakes, roomboter en aïoli.
12.00 - 50 gram | 23.00 - 100 gram
Deze Spaanse rauwe ham heeft een prachtige rijke en krachtige smaaksensatie. Deze lekkernij komt nog meer tot zijn recht doordat hij vers en flinterdun voor je gesneden wordt.
9.50 - 50 gram | 18.00 - 100 gram
Één van de beste Italiaanse ham van topkwaliteit. De verfijnde smaak is het perfecte begin van de avond.
14.00
Huis gerookte rivierpaling op brioche toast. Samen met een frisse citroencrème, prosciutto di parma ham, haringkuit en appel. Zoals hij vroeg uit de rookton kwam op de “Drielse Kermis”.
14,90
Maar liefst 100 gram topkwaliteit ossenhaas flinterdun gesneden. Onze welbekende klassieker kenmerkt zich met onze eigen €14,00 truffelmayonaise, krullen Drielse Ouwe kaas, krokant gebakken
14,90
Maar liefst 100 gram topkwaliteit ossenhaas flinterdun gesneden. Onze welbekende klassieker kenmerkt zich met onze eigen pesto en is full loaded met geraspte parmezaanse kaas
14,50
Gloeiend heet uit de Josper in de olie samen met stukjes rode peper, gedroogde Spaanse ham, ui en champignons.Een super combinatie die je moet proeven.
11,90
Trots op het Drielse goud wat in drie varianten op hoog vuur bereid wordt. Witte champignons, kastanje en oesterzwammen in truffelolie gebakken met knoflook, spek en frisse rucola.
11,90
Geserveerd op een vers bedje van gemengde sla, vergezeld van knapperig brioche brood en zoete appel kaneel konfijt. In combinatie met prosciutto di parma is het een gegarandeerde publieksfavoriet.
12,50
Toen we deze kaas in Spanje proefde waren we direct verkocht om deze te verkopen bij Opa Pietje. Gesmolten in de oven met oregano, pomodori saus en een scheutje extra vergine olijfolie.
7,50
De tomatensoep van Opa Pietje wordt bereid met verse pomodori tomaten in een krachtige rundvleesboullion van schenkelvlees. We garneren het met spekjes en knapperige lenteui.
7,50
De mosterdsoep van Opa Pietje is inmiddels een klassieker op de menukaart. De grove mosterdzaadjes geven de soep een extra bite samen met de spek en julienne gesneden prei.
24.50
Wat ze allemaal in haar sausje doet is een geheim maar van heinde en ver komen ze voor de gamba’s van de chef. Inclusief vers Turpbrood.
26.50
Een superieur stukje tonijnfilet, gepresenteerd op een bedje van noedels, paksoi en taugé. Voor de finishing touch sojalak, sesam en nori.
24,50
Drie Noordzee sliptongen krokant gebakken in roomboter. Heerlijk met onze eigen remouladesaus. Een aantal keer per jaar bakt onze Gos ook Zeetong op dezelfde wijze, check onze agenda op de socials.
Dagprijs
Dagvers presenteren we een mooi stukje vis wat de chefs met liefde bereiden. Onze medewerkers vertellen je graag met passie wat we vandaag in huis hebben.
* Dit gerecht wordt bereid op onze Josper houtskooloven
33,50
Biefstuk van de haas (200 gram) van het “Bommelerwaards Rund”. Top kwaliteit rund met gebakken champignons, gekarameliseerde ui, en jus de veau.
19.50
Tijdens onze vakantie in de U.S.A. hebben we deze ultieme burger geproefd. Onze runderburger van 200 gram gaat op een glace brioche bun met sweet pickle, gesmolten Irish cheddar, caramalised onions, tomaat, crispy bacon en sweet bbq saus.
24.90
Botermalse puntjes van de haas op hoog vuur gebakken met gewokte groenten in onze zoet hartige teriyaki saus.
24.50
Een flink stuk dikbevleesde ribs van de buikzijde. The best ribs in town! Net voordat ze uitgeserveerd worden krijgen ze nog een likki lakki behandeling in de smaak zoet, hot ’n spicy of garlic.
23.50
Gepaneerd in onze mix van Turpbrood kruimels en kruiden. Naast gegrilde groenten krijg je ook lekker veel jus d’ Pietje eroverheen.
36,50 p.p.
Het koningsmaal van Opa Pietje om samen te delen. Het beste stukje kwaliteit ossenhaas vereist de allerbeste bereiding. Met maar liefst 3 warme sausjes erbij en een royale portie gegrilde groenten van de Josper.
Dagprijs
Let’s rock ’n roll en laat je verrassen met dit vleesgerecht van onze Josper houtskooloven. Onze medewerkers vertellen je graag met passie wat we vandaag in huis hebben.
Alle hoofdgerechten zijn inclusief een portie verse frieten met mayonaise en bijbehorend groente garnituur. Wilt u een extra garnituur bestellen? Kijk dan even bij onze bijgerechten.
🔥 = Proef de authentieke smaak van onze "Josper" houtskooloven
19.50
Een burger op basis van rode biet en soja, opgemaakt op een glace brioche bun met sweet pickle, gesmolten Irish cheddar, tomaat en sweet bbq saus.
16.50
Een ovenschotel met spinazie, courgette, champignons, tomaat, ricotta en mozzarella kaas. Afgegarneerd met frisse rucola en geraspte parmezaanse kaas.
22,50
Een unieke combinatie van westerse en Aziatische smaken, met geroosterde seizoensgroenten uit de Josper en frisse yuzu mayonaise.
Alle gerechten zijn inclusief verse frieten, mayonaise en bijbehorend groente garnituur
8,5
Het lekkerste vanille roomijs met crumble, stukjes pure chocolade en chocoladesaus.
7.90
Een luxe ijssoort met een luchtig mengsel van eidooier, slagroom en suiker. En natuurlijk heel veel Bastogne koek en karamelsaus.
8,5
Een tartufo van nougat roomijs, rijkelijk gedecoreerd met nougatine en karamelsaus.
8,5
Deze Italiaanse ijscocktail is gemaakt op basis van citroen sorbetijs, vodka, Jeroen limoen limoncello en prosecco.
6
Vanille ijstaartje vol met vrolijke spikkels en een chocolade clowns hoofdje.
12,50
Naast een stukje Drielse Ouwe kaas proef je een licht pikante Morbier, Bastiaans Blauw en de nootachtige Manchego. Samen met een stuk vijgenbrood en appelstroop.
6,90
Gemaakt met het lekkerste vanille roomijs, een shot espresso en lekker veel slagroom..
8,9
Knapperige witte chocolade met bosvruchtjes en een vulling van verfrissend rood fruit roomijs.
8,50
De populairste cocktail van het moment verwerkt in een heerlijk dessert. Een musthave om geproefde te hebben.
Maandag gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag
Geopend vanaf 10:00
Zaterdag en Zondag
Geopend vanaf 11:00
I.v.m. onze gezelligheidsgarantie hanteren wij flexibele sluitingstijden.
Copyright © Opa Pietje 2024 - Met passie gerealiseerd door Wijsneus Media