Lokaal genieten

Het bruisend hart van Kerkdriel

Mgr. Zwijsenplein

Het Mgr. Zwijsenplein is het hart van Kerkdriel, vernoemd naar voormalig aartsbisschop Joannes Zwijsen die in Kerkdriel geboren werd. Vroeger heette dit plein D’n Delkant. De Drielse Kermis is ieder jaar een grote happening voor jong en oud. We vieren Teskesdurp Carnaval met elkaar en organiseren diverse andere events en activiteiten. Elke vrijdag is op het plein de weekmarkt. Met daaromheen een breed aanbod van winkels en horeca met gezellige terrasjes, waaronder dat van Opa Pietje.
De Bommelerwaard
Start je tocht bij Opa Pietje en ontdek de rijke geschiedenis en bijzondere bezienswaardigheden van de Bommelerwaard. Geniet van de unieke dorpen, het vestingstadje Zaltbommel of bezoek een van de bijzondere kastelen langs de route.
Resort aan de Maas
Resort aan de Maas is een nieuw, luxe vakantiepark aan de Maas in Kerkdriel. Met alles wat een vakantie vierend gezin zoekt: heerlijk en veilig zwemwater, waterrecreatie en een mooi uitzicht over de zijtak van de Maas. En vanuit je prachtige vakantiehuis ben je zó bij Opa Pietje!
Sloep en Sup verhuur
Heeft u zin om een heerlijk dagje te genieten in het recreatiegebied de Zandmeren en op de Maas? U kunt bij Van Gent een sloep huren, sups, zeilboten en kano’s.
Duik in de historie van Kerkdriel

Driels Museum

Het Driels Museum is een heemkundig museum over de geschiedenis van Kerkdriel, Velddriel, Hoenzadriel en Alem. Het museum is gevestigd in een voormalig schoolgebouw uit 1893.
Je vindt het museum aan de Teisterbandstraat 38 in Kerkdriel. 
Recreëren aan het water

Recreatiegebied De Zandmeren

Dit unieke recreatiepark ligt in een van de mooie uiterwaarden langs de afgedamde Maas bij Kerkdriel. Een toplocatie voor natuurliefhebbers en rustzoekers, met ’s avonds de mooiste zonsondergangen. En daarna gezellig borrelen bij Opa Pietje!
Overnachten en lekker lang genieten

Slapen in de buurt

Na een heerlijk diner bij Opa Pietje liever niet meer helemaal naar huis? In Kerkdriel en omgeving kun je heerlijk overnachten in verschillende prijsklassen.

Onze tips:
Slapen in de prachtige natuur van de Bommelerwaard

Ga op vaarvakantie

Start uw vaar vakantie in het land van Maas & waal en geniet van het schitterende uitzciht over de rivieren en uiterwaarden. Wat vanaf de weg vaak niet te zien is ontdekt u met deze unieke oplossingen. Er zijn diverse unieke mogelijkheden via onderstaande links.
Plan je bezoek

Kom gezellig naar Opa Pietje

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag
Geopend vanaf 10:00

Zaterdag en Zondag
Geopend vanaf 11:00

I.v.m. onze gezelligheidsgarantie hanteren wij flexibele sluitingstijden.

Adres

Copyright © Opa Pietje 2024 - Met passie gerealiseerd door Wijsneus Media

WIE IS OPA PIETJE

Op 29 mei 2015 startte Jeroen en Britt van Liempt-van den Oever hun horeca droom: Grand Café “Opa Pietje” dat vernoemd is naar de vader van de eigenaresse. Pietje van den Oever zou blij zijn van wat we er inmiddels van gemaakt hebben. Hij hangt tenslotte ook groots in de zaak op een foto.
Piet was vrolijk, had met niemand ruzie en zag er altijd schôn uit. 
Hij was altijd behulpzaam en iedereen was welkom bij hem. 
Die eigenschappen hebben we doorgetrokken in ons Grand Café.
In 5 jaar tijd hebben we een stabiele gezonde horecaformule neergezet waarbij mensen van overal vandaan dagelijks bij ons komen eten en drinken.
Ook voor de vele speciaalbieren en gezellige avondborrel ben je bij ons op het juiste adres. Voor iedereen toegankelijk, laagdrempelig en helemaal van deze tijd.
Alles wordt met de hoogste kwaliteit bereid en gepresenteerd, maar wel met de typische Opa Pietje gastvrijheid, en niet te vergeten ons Drielse karakter.

Komde gauw unne keer langs in Turp?
Proost
Jeroen & Britt