DIRECT RESERVEREN

ONLINE ETEN BESTELLEN

VOLG ONS VIA DEZE KANALEN

ONTDEK DE BOMMELERWAARD

Je vindt Grand Café Opa Pietje aan het gezellige Mgr. Zwijsenplein, het bruisend hart van Kerkdriel, midden in de Bommelerwaard. Begin de dag met onze heerlijke koffie – en iets lekkers uit eigen keuken – en ga op verkenning. Wij geven je graag wat tips. Duik in de geschiedenis in het Driels Museum. Of in het water in het unieke recreatiepark de Zandmeren. Fiets de Bommelerwaardse Kastelenroute. Of maak een wandeling door het prachtige rivierenlandschap. En sluit de dag af met een heerlijk diner bij Opa Pietje!

MGR. ZWIJSENPLEIN

Het Mgr. Zwijsenplein is het hart van Kerkdriel, vernoemd naar voormalig aartsbisschop Joannes Zwijsen die in Kerkdriel geboren werd. Vroeger heette dit plein D’n Delkant. En op de 4e zaterdag van juni beleef je hier Op d’n Delkant, de gezellige jaarlijkse zomermarkt. Elke vrijdag is op het plein de weekmarkt. Met daaromheen een breed aanbod van winkels en horeca met gezellige terrasjes, waaronder dat van Opa Pietje.

www.winkeleninkerkdriel.nl
www.beleefkerkdriel.nl

 

Driels Museum

Het Driels Museum is een heemkundig museum over de geschiedenis van Kerkdriel, Velddriel, Hoenzadriel en Alem. Het museum is gevestigd in een voormalig schoolgebouw uit 1893.

Je vindt het museum aan de Teisterbandstraat 38 in Kerkdriel.

www.drielsmuseum.nl

BELEEF DE BOMMELERWAARD

Start je tocht bij Opa Pietje en ontdek de rijke geschiedenis en bijzondere bezienswaardigheden van de Bommelerwaard. Geniet van de unieke dorpen, het vestingstadje Zaltbommel of bezoek een van de bijzondere kastelen langs de route.

www.beleefbommelerwaard.nl

Recreatiegebied de Zandmeren

Dit unieke recreatiepark ligt in een van de mooie uiterwaarden langs de afgedamde Maas bij Kerkdriel. Een toplocatie voor natuurliefhebbers en rustzoekers, met ’s avonds de mooiste zonsondergangen. En daarna gezellig borrelen bij Opa Pietje!

www.zandmeren.nl

Resort aan de maas

Resort aan de Maas is een nieuw, luxe vakantiepark aan de Maas in Kerkdriel. Met alles wat een vakantievierend gezin zoekt: heerlijk en veilig zwemwater, waterrecreatie en een mooi uitzicht over de zijtak van de Maas. En vanuit je prachtige vakantiehuis ben je zó bij Opa Pietje!

www.europarcs.nl

Overnachten in de buurt

Na een heerlijk diner bij Opa Pietje liever niet meer helemaal naar huis? In Kerkdriel en omgeving kun je heerlijk overnachten in verschillende prijsklassen. Onze tips:

B&B Boerderij Zonneveld
B&B De Droomgaard
B&B Kerkzicht
Het Gouden Zusje

SLOEP en SUP verhuur

Heeft u zin om een heerlijk dagje te genieten in het recreatiegebied de Zandmeren en op de Maas? U kunt bij Sloepverhuur Kerkdriel een sloep huren. En bij Van Gent Watersport verhuren ze ook sloepen, zeilboten kano’s.  
Bij Sup76 kun je sups huren en workshops volgen.

www.sloepverhuurkerkdriel.nl
www.vangentwatersport.nl

www.sup76.nl

INDOOR ZWEMMEN

Gezellig met vrienden, vriendinnen of familie naar het zwembad. Ga samen ravotten en spelen in het water, of gewoon lekker ontspannen aan de kant en beleef de leukste tijd! Je vindt het zwembad aan de Wilgenpas 2 in Kerkdriel.

www.optisport.nl

GA OP VAARVAKANTIE

Start uw vaar vakantie in het land van Maas & waal en geniet van het schitterende uitzciht over de rivieren en uiterwaarden. Wat vanaf de weg vaak niet te zien is ontdekt u met deze unieke oplossingen. Er zijn diverse unieke mogelijkheden via onderstaande links.

www.jachthuren.nl
www.slapenopdemaas.nl

www.blokhutboot.nl