Ons knapperig donker meergranen bolletje is een traktatie voor de mond. Smeer het in met onze eigen olijfolie, salt flakes, roomboter en aïoli.
6.00
Ons knapperig donker meergranen bolletje is een traktatie voor de mond. Smeer het in met onze eigen olijfolie, salt flakes, roomboter en aïoli.
12.00 - 50 gram | 23.00 - 100 gram
Deze Spaanse rauwe ham heeft een prachtige rijke en krachtige smaaksensatie. Deze lekkernij komt nog meer tot zijn recht doordat hij vers en flinterdun voor je gesneden wordt.
9.50 - 50 gram | 18.00 - 100 gram
Één van de beste Italiaanse ham van topkwaliteit. De verfijnde smaak is het perfecte begin van de avond.
11,50
Culinaire smaakcombinaties van de allerbeste mini-croquetjes van de Amsterdamse patisserie Holtkamp. Proef de smaken black Angus rundvlees, saté ayam, garnaal en oude kaas.
11,50
Deze Aziatische kleine bites zijn zeer populair in de Japanse keuken. Zes stuks, in drie verschillende varianten met de smaken rund, kip en eend. Ontzetteend lekker mincombinatie met onze dip van soja, rijstazijn en sesamolie.
5,50
Mammoet knoflookolijven samen met het beroemde tafelzuur van Kesbeke zorgen voor een perfecte balans tussen hartig en fris.
3 st. 11,50 | 6 st. 22,50
De speciale Ierse oysri heeft een bijzondere smaak met een mooie balans tussen zoet en zout met een langee nasmaak. Heerlijk met fijngesneden sjalot en rode wijnazijn.
3 st. 11,50 | 6 st. 22,50
Proef onze Aziatische variant met een oosterse dressing van soja vinaigrette, komkommer en wakame.
14.50
Huis gerookte rivierpaling op brioche toast. Samen met een frisse citroencrème, prosciutto di parma ham, haringkuit en appel. Zoals hij vroeg uit de rookton kwam op de “Drielse Kermis”.
13,90
Oosters gemarineerde plakjes biefstuk van het "Bommelerwaards Rund" geserveerd met krokante knoflookstukjes, sesamzaadjes, bosui en garlic cross. Het gerecht wordt verrijkt met een Japans ponzu-sausje.
11,90
Trots op het Drielse goud wat in drie varianten op hoog vuur bereid wordt. Witte champignons, kastanje en oesterzwammen in truffelolie gebakken met knoflook, spek en frisse rucola.
14,90
Maar liefst 100 gram topkwaliteit ossenhaas flinterdun gesneden. Onze welbekende klassieker kenmerkt zich met onze eigen €14,00 truffelmayonaise, krullen Drielse Ouwe kaas, krokant gebakken
14,90
Maar liefst 100 gram topkwaliteit ossenhaas flinterdun gesneden. Onze welbekende klassieker kenmerkt zich met onze eigen pesto en is full loaded met geraspte parmezaanse kaas
14,50
Gloeiend heet uit de Josper in de olie samen met stukjes rode peper, gedroogde Spaanse ham, ui en champignons.Een super combinatie die je moet proeven.
13,50
Geserveerd op een vers bedje van gemengde sla, vergezeld van knapperig brioche brood en zoete appel kaneel konfijt. In combinatie met prosciutto di parma is het een gegarandeerde publieksfavoriet.
12,50
Toen we deze kaas in Spanje proefde waren we direct verkocht om deze te verkopen bij Opa Pietje. Gesmolten in de oven met oregano, pomodori saus en een scheutje extra vergine olijfolie.
3 st. 12,50 | 6 st. 27,00
In onze Josper-houtskooloven gratineren we ze samen met knoflookboter, panko, peterselie en Parmezaanse kaas. Elke hap is een pareltje in de mond.
18,50
Deze smaakvolle creatie combinatie romige burrata uit de Puglia streek met de delicatie zoute tonen van prosciutto dit Parma ham. Frisse salade en groentes met een zachte balsamico dressing en vers gemaakte pesto.
14,50
De pittige, kruidige smaak van de gebakken chorizo contrasteert prachtig met de zachte, delicatie textuur van de coquilles. In combinatie met stukjes knoflook en rode paprika uit onze Josper.
14,90
De klassieker voor de ware fijnproever. Meng hem zelf op gewenste smaak met sjalot, augurk, Parmezaanse kaas, Worcestershire saus, truffelmayonaise, mosterdzaadjes en eigeel.
7,50
De tomatensoep van Opa Pietje wordt bereid met verse pomodori tomaten in een krachtige rundvleesboullion van schenkelvlees. We garneren het met spekjes en knapperige lenteui.
7,50
De mosterdsoep van Opa Pietje is inmiddels een klassieker op de menukaart. De grove mosterdzaadjes geven de soep een extra bite samen met de spek en julienne gesneden prei.
24.50
Wat ze allemaal in haar sausje doet is een geheim maar van heinde en ver komen ze voor de gamba’s van de chef. Inclusief vers Turpbrood.
26.50
Een superieur stukje tonijnfilet, gepresenteerd op een bedje van noedels, paksoi en taugé. Voor de finishing touch sojalak, sesam en nori.
29.50
Sappige coquilles en gamba's met pasta, samengebracht met het befaamde sausje van chef Britt.
Dagprijs
Dagvers presenteren we een mooi stukje vis wat de chefs met liefde bereiden. Onze medewerkers vertellen je graag met passie wat we vandaag in huis hebben.
* Dit gerecht wordt bereid op onze Josper houtskooloven
33,50
Biefstuk van de haas (200 gram) van het “Bommelerwaards Rund”. Top kwaliteit rund met gebakken champignons, gekarameliseerde ui, en jus de veau.
19.50
Tijdens onze vakantie in de U.S.A. hebben we deze ultieme burger geproefd. Onze runderburger van 200 gram gaat op een glace brioche bun met sweet pickle, gesmolten Irish cheddar, caramalised onions, tomaat, crispy bacon en sweet bbq saus.
24.90
Botermalse puntjes van de haas op hoog vuur gebakken met gewokte groenten in onze zoet hartige teriyaki saus.
24.50
The best ribs in town! Geheel op smaak gebracht met onze eigen run om vervolgens afgelakt te worden met een van onze heerlijke smaken: Kies uit Classic-sweet, Hot 'n Spicy of Garlic Honey
23.50
Een vers gepaneerde varkensschnitzel in een kruim van ons eigen Turpbrood. Knapperig gebakken in de roomboter en geserveerd met een compote van cranberry en gegrilde groenten.
36,50 p.p.
Het koningsmaal van Opa Pietje om samen te delen. Het beste stukje kwaliteit ossenhaas vereist de allerbeste bereiding. Met maar liefst 3 warme sausjes erbij en een royale portie gegrilde groenten van de Josper.
27.50
Pasta met ossenhaas, knoflook en truffelsaus. Het geheel garneren we af met Parmezaanse kaas en verse kruiden.
Dagprijs
Let’s rock ’n roll en laat je verrassen met dit vleesgerecht van onze Josper houtskooloven. Onze medewerkers vertellen je graag met passie wat we vandaag in huis hebben.
Alle hoofdgerechten zijn inclusief een portie verse frieten met mayonaise en bijbehorend groente garnituur. Wilt u een extra garnituur bestellen? Kijk dan even bij onze bijgerechten.
🔥 = Proef de authentieke smaak van onze "Josper" houtskooloven
19.50
Een burger op basis van rode biet en soja, opgemaakt op een glace brioche bun met sweet pickle, gesmolten Irish cheddar, tomaat en sweet bbq saus.
16.50
Een ovenschotel met spinazie, courgette, champignons, tomaat, ricotta en mozzarella kaas. Afgegarneerd met frisse rucola en geraspte parmezaanse kaas.
Alle gerechten zijn inclusief verse frieten, mayonaise en bijbehorend groente garnituur
8,5
Het lekkerste vanille roomijs met crumble, stukjes pure chocolade en chocoladesaus.
7.90
Een luxe ijssoort met een luchtig mengsel van eidooier, slagroom en suiker. En natuurlijk heel veel Bastogne koek en karamelsaus.
8,5
Een tartufo van nougat roomijs, rijkelijk gedecoreerd met nougatine en karamelsaus.
8,5
Deze Italiaanse ijscocktail is gemaakt op basis van citroen sorbetijs, vodka, Jeroen limoen limoncello en prosecco.
6
Vanille ijstaartje vol met vrolijke spikkels en een chocolade clowns hoofdje.
6,90
Gemaakt met het lekkerste vanille roomijs, een shot espresso en lekker veel slagroom..
8.50
Ons Jolanda is al 10 jaar een vaste kracht van Opa Pietje. Haar witte chocolademousse met toppings van het seizoen vallen altijd in de smaak.
8.90
Het populaire Italiaanse dessert blijft een allemansvriend. Heerlijk om te combineren met ons koffielikeurtje "Bekske Koffie"
Maandag gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag
Geopend vanaf 10:00
Zaterdag en Zondag
Geopend vanaf 11:00
I.v.m. onze gezelligheidsgarantie hanteren wij flexibele sluitingstijden.
Copyright © Opa Pietje 2024 - Met passie gerealiseerd door Wijsneus Media