DIRECT RESERVEREN

ONLINE ETEN BESTELLEN

VOLG ONS VIA DEZE KANALEN

Proeverijen

KENNISMAKEN MET SPECIAALBIER EN DRANKEN

Opa Pietje laat je graag kennismaken met ons uitgebreide assortiment bieren en gedistilleerd. Laat je samen met vrienden of familie verrassen door unieke smaken en verfijnde kwaliteit. Wij maken er een complete beleving van!

BIERPROEVERIJ
Maak aangenaam kennis met de bijzondere bieren uit ons grote assortiment. In een logische opbouw serveert onze kastelein een uitgelezen keus aan bieren in speciale proefglazen. Met het verhaal erachter én een plank met bijpassende hapjes. De bierproeverij is er in diverse varianten: voor beginners, beergeeks, IPA-liefhebbers en Genootschapwaardig.

WHISKY-, RUM- OF LIKEURPROEVERIJ
Van special blend tot single malt. De ene whisky is absoluut de andere niet. Dat geldt ook voor rum en al helemaal voor de gigantische keuze aan likeuren. Met onze speciale proefplanken laten we je op een bourgondische manier kennismaken met 5 verschillende dranken van dezelfde soort. Proef wat een verschil!

Meer weten? Bekijk de mogelijkheden of bel Opa Pietje op 0418–640262, of mail naar info@opapietje.nl.

Groepsarrangementen

VOOR EEN GROTER GEZELSCHAP

Lunchen of dineren met een groter gezelschap? Daar maakt Opa Pietje graag iets moois van! Verras je dierbaren met een uitgekiend menu. Of verhoog het teamgevoel met gezellig shared dining. Kies een thema of laat iedereen volop genieten van al het moois en lekkers van het seizoen. Mogelijkheden te over voor een bijzondere belevenis voor jou en je familie, vrienden of collega’s. Met een persoonlijke twist. Helemaal op maat naar jullie wensen. En helemaal à la Opa Pietje.

Meer weten?
Bel ons op 0418–640262, of mail naar info@opapietje.nl.

Borrel van de zaak

VRIJMIBO OP NIVEAU

Iets te vieren op de zaak? Of gezellig samen de drukke werkweek afsluiten? Met een Borrel van de Zaak tilt Opa Pietje dat naar een hoger niveau. Met smaakvolle hapjes, bijzondere drankjes, een perfecte sfeer en de typische Opa Pietje-gastvrijheid. Wij zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt.

Bijzondere bieren proeven om even lekker out-of-the-box te gaan? Een flesje champagne om te toosten op de winst? Aansluitend met z’n allen een hapje eten? Opa Pietje heeft talloze mogelijkheden om invulling te geven aan jouw Borrel van de Zaak.

Meer weten?
Bel ons op 0418–640262, of mail naar info@opapietje.nl.

Catering op locatie

OPA PIETJE KOMT NAAR JE TOE

Wil je het heerlijks uit de keuken van Opa Pietje op je feest of bijeenkomst? Dan komen we gewoon naar je toe! Onze chef-koks bereiden met liefde en in overleg een stijlvol, eigentijds buffet, een compleet verzorgde lunch of schalen vol luxe hapjes. Ook voor de drankjes kunnen we zorgen. En voor servies en glaswerk om het helemaal in Opa Pietje-stijl af te maken.

Neem contact met ons op voor onze catering mogelijkheden op maat. 

Bezorg- en afhaalservice

TAKE-AWAY MET OPA PIETJE

Ook thuis op de bank kun je genieten van de heerlijke gerechten van Opa Pietje. In Kerkdriel, Velddriel en Hoenzadriel bezorgen we ze zelfs bij je thuis! In een duurzame verpakking waarmee we de Opa Pietje-kwaliteit garanderen tot aan je deur.

Kijk op bestellen.opapietje.nl voor het complete takeaway-menu of download onze handige app voor iOS of Android. Betalen kan direct online.

Tante Carpaccio

VOOR ÉCHTE CARPACCIO-LOVERS

Opa Pietje houdt van carpaccio. Echt lekkere carpaccio. En dat zit in de familie. Ken je Tante Carpaccio al? Tante Carpaccio maakt de lekkerste carpaccio van Driel en omstreken. In allerlei varianten, zowel van 100% kwaliteitsrundvlees als van vis, varken en vega. En met een van haar verse, zelfgemaakte soepen en een plukbroodje maak je er een complete maaltijd van. Die je lekker gemakkelijk thuis laat bezorgen óf ophaalt bij Opa Pietje, officieel pickup point van Tante Carpaccio.

Maak kennis met Tante Carpaccio op www.tantecarpaccio.nl.

Diner &  …

ALTIJD EEN CULINAIR FEESTJE

Heerlijk dineren en dan nog lange niet naar huis. Want het Opa Pietje Diner &… wordt altijd een feestje. En elke keer weer anders. Wat dacht je van een heuse modeshow tijdens het eten bij Diner & Fashion? Lachen, gieren, brullen bij Diner & Stand Up Comedy? Je hersens laten kraken bij Diner & Quiz? Of proeven van de lekkerste cocktail creaties bij Diner & Cocktails?

Schuif gezellig aan met je vrienden! Check de agenda voor het volgende Diner &…

Pubquiz

HOEVEEL WEET JIJ?

Pubquizen, Opa Pietje is er gek op! Rond een thema of algemene kennis. En aan het eind van het jaar traditiegetrouw de Top 2000 Quiz. Hoeveel weten jij en je team?

Ook meedoen? Stel een team samen, check de agenda en schrijf je in voor de volgende Pubquiz!

LIVE Sporten op tv

OPA PIETJE ZENDT HET VOOR JE UIT

Voor je favoriete sport hoef je niet thuis te blijven. Opa Pietje zet met liefde de tv voor je aan bij een voetbalwedstrijd, wielrennen, schaatsen of Formule 1. En bij grote sportevenementen kijken we met z’n allen op het grote scherm achterin de zaak. Biertje erbij. Borrelhap. Klaar voor de start!

Check de agenda voor het volgende sportevenement.

Bierclub

DE WARE LIEFHEBBERS

Ben jij net als Opa Pietje een ware bierliefhebber? Word lid van de Opa Pietje Bierclub! En krijg je eigen, exclusieve bierglas, 10% korting op speciaalbier bij Opa Pietje en exclusief toegang tot de Untappd Opa Pietje Bierclub. Bovendien proeft de Bierclub 6x per jaar met elkaar de lekkerste speciaalbieren op een speciale proefavond.

Lees meer en meld je aan op de website van de Bierclub.

Hertog Jan Exclusief

EXCLUSIEVE PROEVERIJEN 

Opa Pietje is een trots lid van het Hertog Jan Genootschap. Als een van de slechts 26 cafés in Nederland die deze titel mogen dragen. Dat betekent dat we als eerste de nieuwe bieren mogen proeven en voorop staan bij exclusieve activiteiten. En daar nodigen we jou graag voor uit!

Check de agenda voor het volgende Hertog Jan Exclusief-event.

Hoptocht

VAN HET PLEIN NAAR DE SINT JAN

Velen uit Kerkdriel doen het elk jaar: wandelen van Kerkdriel naar de Sint Jan in Den Bosch. Een soort pelgrimstocht, met af en toe een koffiepauze en een Bossche Bol toe. Dat inspireerde Opa Pietje tot de Hoptocht: wandelen vanaf het Mgr. Zwijsenplein naar de Sint Jan van proefpunt tot proefpunt. Lekker, leerzaam en vooral supergezellig! Tevens proef je lekkere biertjes tijdens de wandeltocht.  Check de agenda voor de volgende Hoptocht.