DIRECT RESERVEREN

ONLINE ETEN BESTELLEN

VOLG ONS VIA DEZE KANALEN

LUNCHEN BIJ OPA PIETJE

De gasten van Opa Pietje komen wekelijks terug voor ons zelfgebakken turpbrood met klassiekers. Net als onze andere lunchgerechten bereid met kraakverse ingrediënten, vaak van lokale leveranciers. Een heel bordje vol. Want bij ons in Driel moet je niks tekortkomen!

Onze inspiratie komt van over de hele wereld. Van Brabants worstenbroodje tot Italiaanse tagliata en Japanse sushi. We passen de menukaart dan ook regelmatig aan en elke maand hebben we nieuwe gerechten buiten de kaart om.

Moeten we rekening houden met een allergie? Laat het even weten en wij bieden een passende oplossing.

DINEREN BIJ OPA PIETJE

Opa Pietje houdt van écht goed eten. Dus kiezen we de beste producten. Bommelerwaards rund, dagverse vis, lokale groenten en natuurlijk ons zelfgebakken turpbrood. Voor een Opa Pietje-prijs.

Zo wordt een hapje eten in Grand Café Opa Pietje een culinair feestje. Waarbij onze chef-koks je met grote liefde voor het vak graag verrassen met prachtige gerechten. Van een klassieke chateaubriand tot hip streetfood. Voor uitgebreid tafelen of even een snelle hap. Maar altijd van topkwaliteit en met Drielse gastvrijheid.

Kun je niet kiezen? Kijk dan eens bij onze shared plates: een plank vol heerlijkheden om gezellig samen van te genieten.

BORRELEN BIJ OPA PIETJE

Even een drankje doen is altijd gezellig. Maar bij Opa Pietje kun je borrelen 2.0. Met het grootste bierassortiment uit de omtrek – Opa Pietje is lid van het Hertog Jan Genootschap én laat zijn eigen bieren brouwen. Met een minstens zo indrukwekkend gedistilleerd assortiment – check onze bijzondere rums, whisky’s en gins. Met prachtige wijnen en bruisende cocktails.

Daar krijg je trek van! En ook borrelhapjes neemt Opa Pietje uiterst serieus. We serveren een uitgebreid assortiment, van kaas, worst en bitterballen tot onze geliefde, volgeladen Mummelplank XXL. En natuurlijk ons beroemde turpbrood met lekkere smeersels. De kwaliteit is altijd top. De kaas is dus niet zomaar kaas maar Drielse Ouwe en de droge worst is van St. Henrick.

Muziekje erbij en voordat je het weet zitten we in de late uurtjes. Dan maken we er nog een klein feestje van met elkaar!

DE BIERBIJBEL VAN OPA PIETJE

Een boek vol verhalen, bierweetjes en uitgebreide informatie over onze ruim 100 verschillende bieren. Dat is de Bierbijbel van Opa Pietje. Hierin lees je alles over fruitige IPA’s, straffe quadrupels, seizoensbieren, onze vatgerijpte geheimen én onze eigen Opa Pietje-bieren: het blonde Strijig Wijf, de IPA Maauwerd, de Kwatsert dubbel en de Èès Vèrreke tripel. Ons personeel vertelt je er graag meer over én serveert altijd het juiste glas bij je biertje.

Bierweetjes van Opa Pietje:

  • Wij tappen uit 9 kranen verschillende speciaalbieren
  • Een deel van ons assortiment bestaat uit de bekende klassiekers
  • En een groot deel uit onbekende bieren zijn die je zeker moet proeven!
  • Verder hebben we onze eigen Opa Pietje-speciaalbieren
  • We laten diverse bieren rijpen in onze speciale rijpingkast
  • Onze Bierbijbel hebben we helemaal zelf ontworpen en geschreven
  • We serveren ook altijd een groot assortiment buiten de kaart om
  • Onze biermasters kunnen je voorzien van een perfect advies
  • Na het werk doen we altijd het proefwerk voor het volgende biertje

En wist je dat ons assortiment gedistilleerd inmiddels bijna net zo vermaard is als ons bierassortiment? Daarom krijgen onze mooie destillaten voortaan ook een plekje in ons naslagwerk.