Lunch
De gasten van Opa Pietje komen wekelijks terug voor ons zelfgebakken Turpbrood. Net als onze andere lunchgerechten bereid met kraakverse ingrediënten, en van lokale leveranciers.
Sinds 2015 runnen Jeroen en Britt van Liempt – van den Oever met trots Opa Pietje, vernoemd naar Britt haar vader: een echte levensgenieter met liefde voor goed eten, gezelligheid en hard werken. Diezelfde sfeer en mentaliteit vind je dagelijks terug in onze zaak.
Bij Opa Pietje draait het om kwaliteit, gastvrijheid en Drielse gezelligheid. Iedereen is welkom – van Jan met de pet tot de minister-president. Of je nu komt borrelen of uitgebreid dineren: bij ons voel je je altijd thuis.
De gasten van Opa Pietje komen wekelijks terug voor ons zelfgebakken Turpbrood. Net als onze andere lunchgerechten bereid met kraakverse ingrediënten, en van lokale leveranciers.
Even spieken wat we op de menukaart hebben? Bij ons geniet je À la carte van de heerlijkste gerechten. Lekker uiteten in een sfeervolle ambiance met ons booming interieur.
De hippe cocktails, ruim 100 speciaalbieren, heerlijke wijnen en de lekkerste snacks en bites. En in het weekend sluiten we de avond af met gezellige muziek tijdens de weekendborrel.
Sinds 2015 runnen Jeroen en Britt van Liempt – van den Oever met trots Opa Pietje, vernoemd naar Britt haar vader: een echte levensgenieter met liefde voor goed eten, gezelligheid en hard werken. Diezelfde sfeer en mentaliteit vind je dagelijks terug in onze zaak.
Bij Opa Pietje draait het om kwaliteit, gastvrijheid en Drielse gezelligheid. Iedereen is welkom – van Jan met de pet tot de minister-president. Of je nu komt borrelen of uitgebreid dineren: bij ons voel je je altijd thuis.
Bar/Restaurant
Terras gevel
Terras plein (zomer)
Direct bij entree
Bar/Restaurant
Terras gevel
Terras plein (zomer)
Direct bij entree
