DIRECT RESERVEREN

ONLINE ETEN BESTELLEN

VOLG ONS VIA DEZE KANALEN

Drielse Kermis

HET GROOTST EVENT UIT DE REGIO

Van heinde en ver komen mensen het 2e weekend van juli naar Kerkdriel voor het grootste evenement van de Bommelerwaard: de Drielse kermis op het Mgr. Zwijsenplein. Een ware happening waarvoor iedereen speciaal vrij vraagt en er op en top uitziet. Opa Pietje viert de kermis groots mee met een feesttent midden op het plein, open tot in de late uurtjes. De traditionele kermisfoto’s zeggen genoeg!

Volg de Drielse kermis op facebook

Carnaval in Teskesdurp

OPA PIETJE WORDT MALLE PIETJE

Als met Carnaval Kerkdriel Teskesdurp wordt, wordt Opa Pietje Malle Pietje.
En samen met de Teskesdurperroad vieren we dat groots. Vier dagen lang staan de prins, vorst en adjudant aan het roer en vieren we samen met iedereen dit prachtige cultuurfeest. Met de grote optocht, de kinderoptocht en de kroegentocht. Iedereen is verkleed en de kroegen worden omgetoverd tot ware feesthutten.
Ook Opa Pietje. Met elk jaar een Malle Pietje-jaarembleem voor op je carnavalsjasje of pekske.

www.teskesdurp.nl

Feeststal in de paardenmanege in velddriel

2-daags muziekfeest in de polder

In het 2e weekend van mei is Opa Pietje steevast te vinden in de Feeststal, een 2-daags muziekspektakel in de polder van Velddriel. De zandbak van de paardenmanege van Het Laar wordt een strakke houten dansvloer en in de hal klinkt twee dagen lang gezellige muziek uit de speakers, voor jong en oud. Voorgaande edities strikten al grote namen en het evenement wordt elk jaar weer een stukje groter. Mét behoud van het typische, gezellige karakter. 

Volg de Feeststal op facebook

Turppop midden in het drielse centrum

DORPSFEEST VOOR JONG EN OUD  

Het voormalige Pleinfestijn en Maasdriels Muziek Spektakel zijn nu samen het 2-daagse muziekevenement Turppop. Een groot dorpsfeest voor Kerkdriel en de omliggende dorpen, midden in het Drielse centrum. Elke dag heeft zijn eigen programmering, van de jaren ‘50 en ‘60 tot en met een zero-feest. En van de vertrouwde Hollandse dansmiddag tot een avond speciaal voor jongeren.
Turppop vindt plaats in het laatste weekend van oktober.
En Opa Pietje is er natuurlijk bij.

Op d’n Delkant, midden in het centrum

JAARLIJKSE ZOMERMARKT

Op de 4e zondag van juni is op en om het Mgr. Zwijsenplein de jaarlijkse zomermarkt ‘Op d’n Delkant’. Met allerlei activiteiten, leuke kraampjes, gezellige spellen en vermaak voor jong en oud. De winkels zijn open en hebben aantrekkelijke acties. En ook Opa Pietje draagt een feestelijk steentje bij.
Een mooie jaarlijkse traditie en een waardevol evenement voor Kerkdriel!

www.delkant.nl

Koningsdag op het mgr. zwijsenplein

ORANJE BOVEN!

Het Oranje Comite in Kerkdriel zorgt er elk jaar weer voor dat Koningsdag op en om het Mgr. Zwijsenplein een groots feest is. Met voor ieder wat wils, jong en oud. Van vroeg in de ochtend tot in de late uurtjes. En Opa Pietje feest gezellig mee!
Zowel op ons terras als binnen serveren we onze aangepaste lunch en diner, en ben je natuurlijk welkom de gehele dag voor een borrel.

Oranjecomité Kerkdriel

Late Night Shopping

HELEMAAL IN KERSTSTEMMING

Op de laatste zaterdagavond voor Kerst wordt het Mgr. Zwijsenplein omgetoverd tot een waar winterparadijs. De terrassen zijn helemaal in winterse sferen en de winkels zijn open tot laat in de avond met spetterende acties. Als dank je wel aan al onze klanten. En om alvast helemaal in de stemming te komen voor een heerlijk kerstfeest!

Volg Alwima Kerkdriel op Facebook voor alle ins & outs.