DIRECT RESERVEREN

ONLINE ETEN BESTELLEN

VOLG ONS VIA DEZE KANALEN

Gourmet Box

Zin om feestelijk te gourmetten ? Met de Opa Pietje Gourmet Box ga jij voor gemak en luxe! Je tovert met de Gourmet Box van Opa Pietje een compleet en luxe kerstmenu op tafel en je maakt er echt een feestje van. Omdat iedereen aan tafel zijn gerechtjes klaar maakt, staat niemand lang in de keuken. 

De box is gemaakt voor 2 tot 8 personen. Meer nodig? Dan bestel je eenvoudig meerdere boxen dat je precies genoeg in huis hebt. Met de Gourmet Box van Opa Pietje ontvang je geen standaard gourmetschotel, maar mag je wat meer luxe gerechtjes verwachten.

Volop variatie in onze gourmetbox; met de gerechtjes van vis, vlees tot heerlijke groente en sitedishes is er voor elk wat wils. Met de Gourmetbox van Opa Pietje hoef je niet lang in de keuken te staan – op wat simpele voorbereiding na ben je in een mum klaar. Zo houd jij meer tijd over om te genieten van elkaar en natuurlijk het lekkere eten! Onze boxen zijn ruim voldoende gevuld met top kwaliteit producten.

Wat ontvang ik in de Opa Pietje Gourmetbox ?

  • Vlees ( Ossenhaas Bommelerwaards Rund, Buikspek, Ossenhaaspuntjes, Varkenshaas Pancette, Pulled Pork, Black Angus Burger )
  • Vis ( Gamba’s Wild in Thai Marinade, Vispotje met Zalm, Kabeljauw en Heilbot
  • Sausjes ( Uit eigen keuken Truffeljus, Bospaddenstoelensaus, Whiskysaus en Remouladesaus )
  • Site Dishes ( Drielse paddenstoelen met knoflook, aardappel krieltjes, gekarameliseerde groente, pietjes rauwkost )
  • Dessert ( Bastogne Parfait ijstaartje )

Uit je eigen keuken heb je slechts de volgende basis ingrediënten nodig :
Olijfolie, roomboter, peper en zout.

€ 34,50 p.p.

Experience Box

Wil je optimaal thuis genieten van Opa Pietje en je eigen verwennen? Dan is de experience box iets voor jullie. De lekkerste gerechten van ons gebundeld in een culinaire box. Wij zorgen ervoor dat je ruim voldoende heerlijk eten hebt en dat alles vers bereid wordt door onze koks. Drie gangen met bijbehorende side dishes zorgen voor de ultieme thuis ervaring.

Je zult gerechtjes koud kunnen eten maar ook zal je zelf d.m.v. je oven thuis gerechten warm moeten maken.

€ 37,50 p.p.

De Opa Pietje boxen kunnen worden afgehaald tussen 13:00 en 15:00 op geselecteerde data bij Opa Pietje op het Mgr. Zwijsenplein in Kerkdriel.

Graag 24 uur van te voren bestellen via de website www.opapietje.nl of via 0418 – 640262 Daarbij bezorgen we hem ook voor je thuis in de regio Maasdriel als je dat liever hebt.

De boxen zijn te bestellen in de weekenden en voor de feestdagen. De gerechten worden aangeleverd met meegeleverde instructies om het op te warmen.

Van de eerste tot de laatste stap zet je een perfect menu op tafel.

×

Hallo!

Klik op een van de medewerkers om een bericht te sturen. Of mail je vraag naar info@opapietje.nl

× Hoe kan ik je helpen?
X
X