Lieve gasten van Opa Pietje!

Wat een bijzonder jaar hebben we voor de boeg! Op 29 mei 2025 vieren wij met trots dat Opa Pietje 10 jaar bestaat! Een heel decennium vol gezelligheid, herinneringen en ontelbare mooie momenten, beleefd met jullie allemaal.
Wat ooit begon als een Grand Café voor lunch, stapavonden en feesten & partijen, is in een decennium uitgegroeid tot een hotspot. Bij ons kun je inmiddels niet alleen heerlijk lunchen en dineren, maar ook genieten van een uitgebreide borrel of een speciaal event. Onze dynamische zaak is inmiddels toegankelijk als lunchroom, restaurant, bar & café, en biedt bijna het hele jaar door een sfeervol (verwarmd) terras. Geef Opa Pietje zelf een stempel, maar voor ons is het simpel: iedere doelgroep is op ieder moment van de dag welkom!

Bij Opa Pietje blijven we continu inspelen op nieuwe trends door te investeren en behoeften te creëren. Ons concept spreekt jong en oud aan op een laagdrempelige manier, altijd met de kwaliteit die je van ons gewend bent. En dat alles met de typische Drielse gastvrijheid van ons topteam en familie, die ons dagelijks bijstaat.

Samen hebben we het succes van Opa Pietje bereikt. Vanaf dag één zeiden we: Zolang we er samen plezier in hebben, blijven we dit doen.”
Een horecabedrijf vergt 7 dagen per week veel inspanning, maar het is het meer dan waard. Inmiddels zijn we verrijkt met dochter Keet en zoon Driek, en ook zij vinden het geweldig wat we hier doen. Samen met hen en onze geweldige mensen om ons heen kijken we vol moed naar de toekomst.
Onze jaarlijkse Drielse Kermis is inmiddels een begrip. Vier dagen lekker op stap in Turp! We missen soms de tijden dat dit wekelijks was – wat een goede oude tijd! Maar tijden veranderen, net als de horeca in een dorp als Kerkdriel.

- - TERRAS - -

Begin 2024 hebben we de zaak van binnen volledig gerestyled en verbouwd. Later volgde splinternieuw terrasmeubilair, en nu gaan we een volgende stap zetten: de voorzieningen op het terras verbeteren.
We investeren in hoogwaardige windschermen waarmee het terras aan de voorzijde winddicht kan worden afgesloten. Dankzij een speciaal Up and down systeem zijn de schermen flexibel in gebruik, ideaal voor wisselende temperaturen. Hiermee verlengen we het seizoen waarin je buiten kunt zitten, en wordt ons winterterras nóg aantrekkelijker. Een houten ondervloer komt er ook aan voor de koude maanden.

Ook zijn we trots dat ons terras in het voorjaar wordt uitgebreid. We hebben akkoord bereikt met de gemeente om een uitbreiding te realiseren midden op het plein. OP het pleinterras creëren we een comfortabel terras waar je kunt genieten van lunch, koffie of een ijscoupe, en ’s avonds gezellig kunt borrelen met bites van onze uitgebreide kaart.

- - BORREL - -

Het diner is door de jaren heen steeds succesvoller geworden, maar de borrel is wat naar de achtergrond verdwenen. Dat gaan we veranderen in het nieuwe jaar!
Geen stapavonden, maar een gezellige (after diner) weekendborrel op vrijdag- en zaterdagavond vanaf +/- 21:00 uur waarbij de borrelkaarten op tafel gaan, de verlichting en muziek worden aangepast en we proosten met elkaar op het weekend!

Met een nieuwe borrelkaart brengen we de focus naar een hoger niveau: een breed assortiment aan cocktails, uitgebreide wijnkaart, en heerlijke koffie-specials. Daarnaast serveren we naast vertrouwde Hollandse snacks ook Spaanse tapas en Aziatische bites. Borrelen wordt een belevenis waarbij alles klopt tot in de puntjes. Onze nieuwe borrrelkaart is uniek in zijn soort en presenteren we begin Januari 2025 op de tafels.
Ook krijgt de Bierbijbel een upgrade en presenteren we die in dezelfde week.
Jongere generaties omarmen deze vernieuwde stijl van uitgaan, en ook de 30+ en 40+ generaties – ooit de feestgangers aan onze bar – vinden hun weg terug. Heel gezellig!

- - LUNCH & DINER - -

Heb je onze nieuwe lunch- en dinerkaart al gezien? We hebben verrassende gerechten toegevoegd die je absoluut moet proeven! Gepresenteerd op ons nieuwe eigen servies, leggen we je helemaal in de watten. We staan al 10 jaar garant voor onze kwaliteit en blijven die verbeteren in de toekomst, en dat proef je op je bord!

- - HEF HET GLAS - -

Genoeg gepraat, op naar de komende 10 jaar! Een jubileum vier je samen, en daarom organiseren we naast ons jubileumevent op het plein ook feestelijke activiteiten en unieke acties door het hele jaar heen.
Houd je agenda vrij, want bij Opa Pietje valt er altijd wat te beleven. Laten we samen het glas heffen op 10 prachtige jaren – en nog veel meer mooie momenten die voor ons liggen en de toekomst op het Mgr. Zwijsenplein in Kerkdriel.

Proost op Opa Pietje, ons geweldig team en op jullie allemaal!

Hele fijne feestdagen!
Met warme groeten en dank,
Jeroen, Britt, Driek en Keet van Liempt
Plan je bezoek

Kom gezellig naar Opa Pietje

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag
Geopend vanaf 10:00

Zaterdag en Zondag
Geopend vanaf 11:00

I.v.m. onze gezelligheidsgarantie hanteren wij flexibele sluitingstijden.

Adres

Copyright © Opa Pietje 2025 - Met passie gerealiseerd door Wijsneus Media

WIE IS OPA PIETJE

Op 29 mei 2015 startte Jeroen en Britt van Liempt-van den Oever hun horeca droom: Grand Café “Opa Pietje” dat vernoemd is naar de vader van de eigenaresse. Pietje van den Oever zou blij zijn van wat we er inmiddels van gemaakt hebben. Hij hangt tenslotte ook groots in de zaak op een foto.
Piet was vrolijk, had met niemand ruzie en zag er altijd schôn uit. 
Hij was altijd behulpzaam en iedereen was welkom bij hem. 
Die eigenschappen hebben we doorgetrokken in ons Grand Café.
In 5 jaar tijd hebben we een stabiele gezonde horecaformule neergezet waarbij mensen van overal vandaan dagelijks bij ons komen eten en drinken.
Ook voor de vele speciaalbieren en gezellige avondborrel ben je bij ons op het juiste adres. Voor iedereen toegankelijk, laagdrempelig en helemaal van deze tijd.
Alles wordt met de hoogste kwaliteit bereid en gepresenteerd, maar wel met de typische Opa Pietje gastvrijheid, en niet te vergeten ons Drielse karakter.

Komde gauw unne keer langs in Turp?
Proost
Jeroen & Britt